Članstvo

POSTANI ČLAN

Zakaj se včlaniti?

Sobodajalcev in ponudnikov malih nastanitvenih zmogljivosti je v Sloveniji veliko, vendar nimamo besede, svojega mesta za mizo, kjer se odloča o naši prihodnosti, ker smo nepovezani, kot posamezniki majhni in nepomembni. To se z našim združenjem in tvojim članstvom spreminja.

Včlani se - članstvo je brezplačno

 

Glavna naloga našega združenje je boj za zagotavljanje preprostih, pravičnih in izvedljivih pogojev poslovanja in obratovanja malih sobodajalcev v Sloveniji.

Naloga združenja je izobraževanje je tudi informiranje in izobraževanje naših članov, tako glede pogojev za poslovanje kot z medsebojno izmenjavo znanja in izkušenj. To vse vodi k odličnosti poslovanja saj verjamemo, da ravno naš tip malih zasebnih nastanitev pridobiva na pomenu, privlačnosti in ugledu med domačimi in tujimi obiskovalci.  

 

Članstvo

Ugodnosti članov

Obveščanje o zakonskih spremembah

Združenje člane redno obvešča o zakonskih spremembah, pri katerih se prav tako trudi biti sogovornik.

Popusti

Nenazadnje, naše združenje za svoje člane omogoča ugodnejše pogoje in popuste pri uporabi tehnoloških rešitev za enostavnejše poslovanje kot so npr. Bentral, eTrips, Snapguest, obenem pa sodeluje pri organizaciji strokovnih predavanj in izobraževanj.

Srečanja, seminarji in delavnice

Glede na trende v sodobnem trženju, spremljanja predpisov in dobrih praks izvajamo strokovna predavanja oz. delavnice in izobraževanja za sobodajalce, manjše gostince in kmete, ki opravljajo nastanitveno dejavnost na kmetiji.